SkyTeam introduceert kortingspas voor Afrika-vluchten
Geplaatst op 24 februari 2012 Luchtvaartalliantie SkyTeam heeft de Go Africa Pass ge´ntroduceerd, waarmee binnen Afrika met korting kan worden gereisd op vluchten van Kenya Airways.

go africaDe Go Africa Pass is beschikbaar voor zaken- en vrijetijdsreizigers die met een SkyTeam-luchtvaartmaatschappij vliegen op een intercontinentale retourvlucht.

 

Tot 75% korting
Reizigers met een Go Africa Pass hebben de keus uit minimaal drie tot maximaal zestien vluchtcoupons. Kortingen kunnen volgens SkyTeam oplopen tot 75 procent van de standaardtarieven.

 

De coupons gaan niet uit van een minimale verblijfsduur, ‘open jaw'-reizen zijn toegestaan en passagiers kunnen in elke stad meerdere keren stoppen. De Go Africa Pass is nu verkrijgbaar voor reizen die op of na 1 maart van start gaan.

 

Naast de Go Africa Pass kent SkyTeam onder andere ook de Go Round the World Pass, de Go China Pass en de Go Europe Pass.

 
Aanmelden nieuwsbrief
 
 

Wil jij zoveel mogelijk op de hoogte blijven van nieuwe cursussen, prijzen, studiereizen en reisnieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief van TravEcademy en jij blijft scherp.